| Εκδοχή | 1.3 |
|---|---|
| Εκδότης | BlockFacebook |
| Ημερομηνία κυκλοφορίας | 26 Απρ 2013 |
| Ημερομηνία προστέθηκε | 26 Απρ 2013 |
| Απαιτήσεις Os | Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP |
| Απαιτήσεις | None |
| Σύνολο λήψεων | 601 |
| Τιμή | Free to try |
Περιγραφή
Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ειδικά για μαθητές, γονείς και επιχειρήσεις.
Για Επιχειρήσεις:
Ο αποκλεισμός του Facebook προορίζεται να αποκλείσει προσωρινά τον εαυτό σας από την απόσπαση της προσοχής του Facebook, για μερικές ώρες, ενώ θα αποκλείσετε αυτό το μακροπρόθεσμο δοκίμιο ή θα μελετήσετε για αυτήν την ενδιάμεση εξέταση. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε το Facebook σε λειτουργία, αλλά ταυτόχρονα, αποκλείστε αυτόν τον πειρασμό που βρίσκεστε από το να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook. Όταν παρέλθει ο χρόνος που έχετε ορίσει, η πρόσβαση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης θα αποκατασταθεί!
Για Γονείς:
Το λογισμικό αποκλείει όλους τους τύπους τοποθεσιών που ορίζετε. Να έχετε το μυαλό σας ήσυχο, ορίζοντας έναν κωδικό πρόσβασης για να εμποδίσετε τα παιδιά σας να αλλάξουν τις ρυθμίσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ως εργαλείο για να τους "γειώσετε" για κακή συμπεριφορά, εμποδίζοντάς τους την πρόσβαση για "x" ώρες. Ή μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, χρησιμοποιώντας ένα επαναλαμβανόμενο μπλοκ στο Facebook. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να ρυθμίζετε την εφαρμογή. Το λογισμικό διαθέτει προστασία παράκαμψης και αναγκάζει την ανοιχτή προστασία για να διασφαλίσει ότι το παιδί σας δεν θα προσπαθήσει να παρακάμψει το σύστημά μας.
Για τους μαθητές:
Ο αποκλεισμός του Facebook προορίζεται να αποκλείσει προσωρινά τον εαυτό σας από την απόσπαση της προσοχής του Facebook, για μερικές ώρες, ενώ θα αποκλείσετε αυτό το μακροπρόθεσμο δοκίμιο ή θα μελετήσετε για αυτήν την ενδιάμεση εξέταση. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε το Facebook σε λειτουργία, αλλά ταυτόχρονα, αποκλείστε αυτόν τον πειρασμό που βρίσκεστε από το να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook. Όταν παρέλθει ο χρόνος που έχετε ορίσει, η πρόσβαση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης θα αποκατασταθεί!